Ballerup-Skovlundes U13-piger tog guldet ved Norway Cup

0
902
Glade BSF-spillere og -trænere efter fredagens finalesejr ved Norway Cup.

Ballerup-Skovlundes bedste U13-piger har netop rundet et stærkt halvår af med en finalesejr ved verdens største ungdomsstævne, Norway Cup i Oslo.

BSF-pigerne sikrede sig fredag guldet med en 2-0-sejr over norske Øystre Slidre/Rogne. Dermed nåede BSF op på en målscore på 16-2 i turneringen, hvor det blev til syv BSF-sejre i ligeså mange kampe.

Nikoline Loop og Lærke Dreyer stod for de to finalescoringer, der faldt indenfor de første 13 minutter. Nikoline udbyggede dermed sin topscorerstatus i turneringen. I finalen viste BSF spil på et niveau, som imponerede nordmændene. Som der står om scoringen til 2-0 på hjemmesiden norwaycup.no:

“Ballerup-Skovlunde viste ypperligt pasningsspil og overblik før den anden scoring. Det var godt og vel 15-20 træk, før bolden til slut blev sat i nettet af Lærke Dreyer”.

Forrygende halvår

Finalesejren er kulminationen på et forrygende halvår, hvor BSF-pigerne blev nummer et i DBU Sjællands U13 1-række og fik sølv ved Sjællandsmesterskabsstævnet i Helsinge i juni. Desuden er det blevet til guld og sølv ved flere stævner og en sejr ved DBU Sjællands futsal-mesterskab.

Det stærke U13-hold splittes nu op i to hold, der skal spille henholdsvis U14 mesterrække og U13 – række 1 under DBU Sjælland.