Varde IFs U15-piger vandt talentstævne i Stensballe

0
1693
Vardepigerne med pokalen efter finalesejren i Stensballe.
Vardepigerne med pokalen efter finalesejren i Stensballe.
Vardepigerne med pokalen efter finalesejren i Stensballe.

Varde IFs U15-piger fik den bedst mulige forberedelse til den jyske mesterrække, som startede i sidste weekend. Ugen forinden deltog Varde IF i et talentstævne i Stensballe, og holdet gik hele vejen og vandt finalen med 4-1 over Fortuna Hjørring.

Varde lagde ud med at spille 2-2 mod Brøndby IF i den indledende pulje. Derefter blev det til 4-0 over Middelfart, 2-0 over Lyseng og et nederlag på 1-0 til Ry, hvilket var rigeligt til at sende holdet videre til semifinalen, hvor modstanderen Herlufsholm blev slået 2-1.

Finalemodstanderen Fortuna Hjørring havde på forhånd ikke tabt en kamp, men Varde leverede en forrygende indsats i finalen og var foran 4-0, inden Fortuna Hjørring fik reduceret til 4-1 mod slutningen af kampen.

“Fokuspunkterne frem mod stævnet har været koncentreret omkring spillet på sidste trediedel af banen samt hvordan vi får bragt os i overtal og dermed bliver chance-skabende. Udover at arbejde med disse ting mod stærke modstandere, skulle stævnet bruges til at få fin-tunet de gode takter holdet viste til Vildbjerg Cup i forhold til vores defensive organisation samt dødbolde. Uden at tage munden for fuld tør jeg godt sige at stævnet blev en succes på alle områder,” fortæller Allan Drost, Teamtræner Varde IF U15M.

Som kontant bevis på stævnesejren fik Varde-pigerne efterfølgende overrakt en pokal, medaljer, en selvbiografi af landsholdsanfører Kathrine Pedersen, sportstaske, træningssæt og en tur til en valgfri landskamp i Parken med såvel transport og billetter betalt til alle deltagende spillere og trænere.

“En meget flot præmie og mon ikke der er lagt i ovnen til et fornuftigt afslutningsarrangement i forbindelse med VM-kval kampen mod Italien i Parken til oktober,” skriver Allan Drost til FODBOLD FOR PIGER.

Truppen, der vandt stævnet i Stensballe, talte disse spillere: Stine Haslev Christensen, Astrid Rindom, Nina Tychsen, Jasmin Sørensen, Emma Dyrvig, Maja-Louise Nielsen, Maria Olsen, Mille Foght, Freja Jensen, Karoline Andreasen, Frida Petersen, Rikke Andersen, Silke Thermansen, Julie Stagaard, Sofie Ingeberg, Emilie Hedelund & Mille Gejl.

Varde IF fulgte de flotte takter fra Stensballe op med en sejr i første kamp i den jyske mesterrække i sidste weekend på hele 13-0 over Team Als. Holdet spiller i dag mod MG & BK (Middelfart).

Har du også en god nyhed om dit hold? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk