U18 DM: Ballerup-Skovlunde i front efter 7-2 over Varde

0
1078
BSF-Varde 7-2. Foto. Steen Trolle

Med en sikker 7-2-sejr over Varde spillede Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF) sig lørdag op på førstepladsen i U18 DM Ligaen foran Brøndby og Team Viborg, der ligesom BSF har seks point efter de to første runder.

BSF kom stærkt i gang i hjemmekampen på Ballerup Idrætspark og var foran 2-0 efter 19 minutter, inden holdet lukkede Varde ind i kampen og måtte gå til pausen med en snæver føring på 3-2.

I anden halvleg var BSF dog klart stærkest, og kom få minutter efter pausen på både 4-2 og 5-2. Siden blev det til 6-2 og 7-2, og efterfølgende kunne cheftræner John Froman glæde sig over, at en opsang i pausen og nogle omrokeringer på midten havde givet pote:

Jubel efter scoringen til 5-2. Foto: Steen Trolle

”I halvlegen snakker vi med “lidt” større bogstaver end normalt og især vores manglende markeringer over for et fysisk stærkt Vardemandskab skaber alt for mange gode muligheder imod os og disse skal rettes, hvis vi skal på vinderkurs i dagens opgør.
Vi starter 2.halvleg med at rokere rundt centralt og dette giver bedre drive i motorrummet og da Josefine Krum i det 51 minut inden for 1 minut bringer os foran med både 4 og 5-2 er kampen afgjort. Vi sidder bedre på spillet, skaber nogle gode chancer og i modsatte ende virker aftalerne bedre end i første halvleg,” skriver John Froman på klubbens hjemmeside.

Ud over Josefine Krum scorede Tanya Arngrimsen to gange, mens Nikoline Andresen, Sofie Qvist og Amalie Levinsen sørgede for hver en scoring.