U14: Dalum IF vinder efterårets A-række på Fyn

0
1900
U14-pigerne fra Dalum, da turneringssejren var i hus i søndags.
U14-pigerne fra Dalum, da turneringssejren var i hus i søndags.
U14-pigerne fra Dalum, da turneringssejren var i hus i søndags.

Med fire sejre, to uafgjorte og nul nederlag blev det Dalum IFs U14-piger, der vandt efterårets udgave af Mesterrække A på Fyn.

Dalum, som har hjemme i den sydlige del af Odense, vandt søndag 4-1 hjemme over rivalerne fra Tåsinge f.b., og dermed slutter Dalum seks point foran Tåsinge og tre point foran nummer to, Aarslev BK.

Titlen er kulminationen på tre gode halvsæsoner for de fynske piger. I de to foregående sæsoner er det blevet til en 2. og en 3. plads, og samlet har pigerne kun tabt to ud af 21 turneringskampe de sidste halvandet år.

“2013 har været et spændende, oplevelsesrigt og sportsligt godt år for pigerne, der udover efterårets titel vandt pokalturneringen som U13 i foråret, blev blandt de 4 bedste hold til Madsby Pige Cup og blev nummer 2 til Girls Cup Maastricht i Holland, hvor de tillige vandt en tilhørende straffesparkskonkurrence,” fortæller holdets træner Mads Holmgaard.

Dalum IF har i øjeblikket Fyns største pigeafdeling og årgang 2000 blev for alvor samlet i årene inden 2008, hvor klubben af DBU blev kåret til Årets Pigeklub. Mange af spillerne har derfor spillet sammen i lang tid og i følge Mads Holmgaard er der skabt et ganske særligt sammenhold blandt pigerne, der kommer fra 11 forskellige skoler i den sydlige bydel.

Klubben har i efterårets U14-rækker deltaget med to 9-mandshold og et 7-mandshold, mens U13-årgangen følger efter med to 9-mandshold.

“Så fundamentet for nogle gode pigehold fra Dalum IF i de kommende år er bestemt til stede,” lyder det fra Odense.

Har du også en nyhed fra din klub? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk