Næsbys kvinder fynske mestre efter 10. sejr i træk

0
785
Næsbys kvinder kan kalde sig Fynsmestre efter en suveræn halvsæson i Albaniserien.
Næsbys kvinder kan kalde sig Fynsmestre efter en suveræn halvsæson i Albaniserien.
Næsbys kvinder kan kalde sig Fynsmestre efter en suveræn halvsæson i Albaniserien.

For 10. kamp i træk gik Næsbys kvinder i lørdags fra banen som vindere. Det skete med en 5-1-sejr på udebane over Odense KFUM og dermed cementerede Næsby sin førsteplads i Albaniserien, der sender Næsby op i Kvindeserie Vest, der er landets tredjebedste række.

30 point og en målscore på 63-6 fortæller om en halvsæson, hvor Næsby har været suveræne.

“Det kan samtidig også lyde som en sæson uden modstand men det passer ikke. Den fynske Albaniserie har i efterårssæsonen været præget af mange lige kampe i toppen, men også kampe hvor forskellen har været for stor, bl.a. har vi vundet både 9-0, 10-0 og 13-0. Dog har der også været meget lige kampe og især kampene mod OB2, B.19132 og Oure skulle
pigerne præstere på højeste niveau for at vinde 3-0, 3-1 og 2-1,” fortæller holdets træner Søren Madsen.

Næsby slutter sæsonen af med en træningskamp onsdag den 13. november kl. 18 mod Fortuna Svendborg, der sluttede som nummer tre i Kvindeserie Vest. Kampen skal bruges som et led i forberedelserne til den kommende sæson i kvindeserien, som træner Søren Madsen ser frem til:

“Vores hold består hovedsageligt at unge spillere i alderen 18-22 år, så det ser lovende ud. Det bliver spændende at se om vi også i næste sæson kan være med i toppen, nu hvor modstanden formentlig bliver en del hårdere,” siger Søren Madsen.