U18: KoldingQ storsejrede sig til førstepladsen

0
1395
En af hjemmeholdets mange jubelscener i lørdagens kamp. Foto: KoldingQ

13-1. Sådan lød cifrene, da KoldingQ lørdag spillede sig op på førstepladsen i U18 DM-ligaen med en kæmpesejr over de forsvarende mestre fra Thisted.

På Koldings nye kunstgræsbane viste hjemmeholdet forrygende spillehumør fra første fløjt, og efter bare et minut stod der 1-0 på et mål af anfører Nadja Vinkel Jensen.

Ved pausen stod der 5-1 og allerede tre minutter inde i anden halvleg fortsatte KoldingQ målfesten. Igen var det anfører Nadja Vinkel Jensen, der lagde for, og da dommeren fløjtede af, havde både Nadja og Louise Sørensen scoret fire mål hver.

Flere af deres mål blev scoret på oplæg af Simone Lykkebo, som  i alt levere hele syv assists og selv stod for scoringen til 4-0. Simone Lykkebo blev derfor efterfølgende kåret til kampens spiller.

“Fra cheftræner Søren Peter Grelk Hansen var der stor ros til hele holdet for – trods blæst og regn – at byde ind fra første til sidste minut,” lyder det på KoldingQs hjemmeside.

Med sejren er der lagt op til et regulært topbrag, når KoldingQ i næste weekend gæster Ballerup-Skovlunde (BSF). Sidstnævnte tabte lørdag 2-1 ude til Fortuna Hjørring, men BSF er fortsat med helt fremme med samme pointtal som KoldingQ, der dog efter lørdagens storsejr har en markant bedre målscore. BSF har dog spillet en kamp færre end KoldingQ.

2 - 0 i samarbejde mellem Charlotte Kjærås og Signe Boysen. Foto: KoldingQ
2 – 0 i samarbejde mellem Charlotte Kjærås og Signe Boysen. Foto: KoldingQ