Dobbelttriumf for Næsby ved Fyns største indestævne

0
898
Næsbys U18-piger, der for fjerde gang vandt FS Indestævne på Fyn.
Næsbys U18-piger, der for fjerde gang vandt FS Indestævne på Fyn.
Næsbys U18-piger, der for fjerde gang vandt FS Indestævne på Fyn.

Næsby viste tænder, da Fyns største indendørsstævne, FS Indestævne, i juleugen blev afviklet i Odense. Både U18- og U15-pigerne vandt deres rækker, og i U15 stod finalen mellem Næsby 1 og Næsby 2 – en kamp, som Næsby 1 vandt.

I U18-rækken blev det til en dramatisk og målrig finale mellem Næsby og U18 DM-kollegerne fra OB. Næsby vandt 5-4, men kort før slutfløjtet lignede det forlænget spilletid, da OB fik tilkendt et straffespark. Den klarede målmand Cecilie Jensen dog, og dermed kunne Næsby trække sig sejrigt ud af en finalen, som de i følge Fyens Stiftstidende dominerede fra start til slut. Det var fjerde gang, at Næsbys U18-piger vandt guld ved det traditionsrige julestævne.

I U15-finalen stod kampen reelt mellem Næsbys årgang 99 og 00. De ældste piger vandt, men de fik kamp til stregen i et opgør, der sluttede 4-2.

Årgang 00-holdet fra Næsby, der fik sølv - og tabte til Næsbys årgang 99ere.
Årgang 00-holdet fra Næsby, der fik sølv – og tabte til Næsbys årgang 99ere.