OB fyrer U18 DM-træner og henter ny træner hos B1913

0
1614
OBs U18-piger i efterårets hjemmekamp mod Brøndby, som sluttede med et 1-2-nederlag.
OBs U18-piger i efterårets hjemmekamp mod  Brøndby, som sluttede med et 1-2-nederlag.
OBs U18-piger i efterårets hjemmekamp mod Brøndby, som sluttede med et 1-2-nederlag.

Ulrik Bredegaard er færdig som U18 DM-træner i OB. I stedet har klubben ansat Luis Villum Knudsen, der kommer fra en stilling som assistenttræner for B1913s 1. divisionskvinder og desuden har erfaring som teknisk træner og talenttræner i forbindelse med DBUs vision 2020.

Ulrik Bredegaard er blevet fritstillet og fyringen forklares i et nyhedsbrev fra OB Elite med samarbejdsproblemer og manglende sportslige resultater. OB overvintrer på en niendeplads i U18 DM-ligaen  efter to sejre og tre uafgjorte i efterårets ti kampe.

“Ligeledes er der i den sportslige afdeling lavet en ny profil til Kvinde Elite afdelingens trænere, som ikke matchede med Ulrik’s profil. OB Kvinde Elite ønsker Ulrik held og lykke fremover,” hedder det i nyhedsbrevet.

Luis Villum Knudsen starter 1. januar og han passer i følge OB perfekt til det elitetrænerteam, der også tæller Thomas Hansen som 3F fuldtidstræner og en ny sportschef, Rene Hansen

“Vi føler nu at teamet omkring OB Kvinde Elite er helt klar til kommende års udfordringer (…) Luis er en ambitiøs ung træner som har nogle klare mål med sin karriere. Disse mål samt Luis profil passer godt ind i OB Kvinde Elites egne målsætninger,” skriver OB.

Selv er Luis Villum Knudsen overbevist om, at han har de rette forudsætninger for at løfte U18 DM-holdet:

”Jeg ser frem til min nye trænergerning og jeg mener netop at det er fortjent at OB peger på mig, da jeg kan tilføre holdet og klubben en positiv udvikling. Gennem målrettet træning, udviklingsprogrammer for hver enkelt spiller og et trygt fodbold miljø vil jeg sammen med ledelsen og trænere skabe et endnu bedre træningsmiljø,” udtaler han i nyhedsbrevet.