Jesper Bendixen ny U18 DM-træner i Næsby Boldklub

0
1617
Jesper Bendixen bliver ny cheftræner for Næsbys U18 DM-hold, som pt. ligger på en 9. plads i ligaen.
Jesper Bendixen bliver ny cheftræner for Næsbys U18 DM-hold, som pt. ligger på en 9. plads i ligaen.
Jesper Bendixen bliver ny cheftræner for Næsbys U18 DM-hold, som pt. ligger på en 9. plads i ligaen.

Næsby Boldklub bruger årsskiftet til at gennemføre en større trænerrokade. Klubbens hidtidige U15-træner Jesper Bendixen bliver ny cheftræner for U18 DM-holdet, Kenneth Frederiksen og Michael Nielsen bliver nye assistenttrænere, den hidtidige DM-træner Morten Christiansen bliver klubbens nye sportschef og den hidtidige U15-assistenttræner Daniel Hansen bliver ny chef for U15-pigerne.

“Jesper er klar til sin eksamen som A-træner i januar, og har hidtil været træner for U-15  holdet, men også den første sæson været inde omkring DM-holdet. Michael Nielsen er optaget på det A-kursus, der starter her til januar og Kenneth Frederiksen har B-2. Et stærkt team, som skal fortsætte klubbens arbejde i DM-rækken. Morten Christiansen overtager en nyoprettet funktion som Sportschef. Dette for at styrke elite og breddearbejdet i klubben, hvor ambitionen er at få flere piger til at spille fodbold,” skriver Næsby i en pressemeddelelse.

Jesper Bendixen blev sidste år kåret til landets bedste ungdomstræner af Danmarks Idræts Forbund, og han får brug for sine evner med at udvikle unge spillere, fremgår det af pressemeddelelsen:

“I forbindelse med trænerskiftet, så har klubben også valgt, at DM-holdet fortsat har fokus på top 8, og at det næste halve år skal bruges til at udvikle holdets unge spillere, og give dem masser af spilletid i DM-rækken. Det betyder, at to rutinerede spillere rykkes op på damesenior, nemlig Kamilla Ø. Jensen (U-19 landsholdsspiller) og Pernille Pedersen. Formålet er klart, at damesenior skal spille med om oprykningen til 1. division og på sigt etablere sig i denne række”.

Dameseniorholdets trænerteam er fortsat Søren Madsen og Kristian Daulat Andersen, der stod i spidsen for holdet i sidste sæson, hvor Fynsserien blev vundet:

“Klubbens damesenior rykkede op i vest-kval rækken, og målet her er, at videreudvikle den flotte sæson, som damerne spillede i Fynsserien, en række der blev vundet med maxpoint,” skriver Næsby Boldklub.

Om skiftet fra U18 DM-holdet til den nye funktion som sportschef, siger Morten Christiansen i pressemeddelelsen:

“Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke DBU, landstrænerne, modstandernes spillere, medtrænere i DM-klubberne og alle andre involverede for et fantastisk tid. Det er altid dejligt at besøge andre klubber, og det er altid fantastisk imødekommenhed, som vi har mødt derude. Der bliver virkelig arbejdet seriøst med pigefodbold, og DM-rækken er en god og sund eliterække,” siger han.