Ny cheftræner for OBs U18 DM

0
1271
Allan Jensen, OB.
Allan Jensen, OB.
Allan Jensen, OB.

Når OBs U18 DM-piger mødes til træningslejr i Kolding i den kommende weekend, skal der trykkes hænder. Her skal spillerne nemlig hilse på Allan Jensen, der tiltræder som ny cheftræner for holdet, der lige nu er nummer 10 i U18 DM-ligaen.

Allan Jensen har de sidste fire år været talentchef i FC Fyn. Han har en A-træneruddannelse og skal fremover indgå i et trænerteam, som også tæller assistenttrænerne Jeppe Abel og Luis Villum Knudsen.

“”Jeg glæder mig meget til at komme i gang med at træne de talentfulde U18 piger i OB. Jeg kender i forvejen en del af pigerne fra min hverdag som lærer på Hjalleseskolen, og kan se at de brænder for deres fodbold og vil det rigtig meget. Derudover kan jeg se nogle rigtig spændende fremtidsperspektiver i OB Kvinde Elite og er meget imponeret over de planer ledelsen arbejder hen imod,” siger Allan Jensen i et nyhedsbrev fra OB.

Læs også: OB fyrer U18 DM-træner og henter ny træner hos B1913