U18: BSF vandt DM-guld i futsal – IF Lyseng fik bronze

0
876
IF Lyseng vandt bronzefinalen over sidste års DM-guldvindere fra Næsby.
IF Lyseng vandt bronzefinalen over sidste års DM-guldvindere fra Næsby.
IF Lysengs U18-piger med klubbens første DM-medaljer nogensinde.

Ballerup-Skovlunde Fodbolds U18-piger kan de næste tolv måneder kalde sig Danmarks bedste til futsal. BSF var søndag blandt de fire udvalgte U18-hold, som deltog i DM-finalestævnet i futsal i Nr. Sundby, og efter at have slået Næsby med 9-3 i den ene semifinale, blev det til en finalesejr på 3-2 over Brøndby, der havde spillet sig vej til finalen med en 2-0-sejr over IF Lyseng.

Finalen var et tæt opgør, og den ordinære kamp sluttede 2-2. Men i den forlængede spilletid havde BSF heldet på sin side og vandt med en enkelt scoring. Dermed måtte Brøndby for anden gang på få uger se sig slået i en futsalfinale af BSF. Det var nemlig de samme to hold, som for tre uger siden var i finalen om sjællandsmesterskabet – en kamp, som BSF vandt 6-2.

Kampen om bronzemedaljerne var et opgør mellem IF Lyseng og sidste års DM-vindere fra Næsby. Lyseng havde forinden tabt sin semifinale med 2-0 til Brøndby, men mod Næsby havde aarhuspigerne heldet med sig. Den ordinære kamp sluttede 2-2, efter at Lyseng havde været bag ud to gange, og i den forlængede spilletid blev det 0-0. Derefter skulle der straffesparkskonkurrence til, og selv om Lyseng startede med at brænde sit første straffe, fik de styr på nerverne og sluttede med at vinde kampen 5-4.

“De første DM medaljer til IF Lyseng nogensinde,” lyder det begejstret fra klubben, der har hjemme i Højbjerg syd for Aarhus.