OB varmede op med spansk sol, yoga og beachvolley

0
1056
OBs 3F ligatrup samlet til holdfoto under træningslejren i Sydspanien.
OBs 3F ligatrup samlet til holdfoto under træningslejren i Sydspanien.
OBs 3F ligatrup samlet til holdfoto under træningslejren i Sydspanien.

Crossfit- og boksetræning, yoga, morgenløb til stranden, mountainbike i bjergene, basket og beachvolley. For OBs 3F Ligakvinder har de seneste dage budt på meget andet end traditionel fodboldtræning. Holdet har nemlig været på træningslejr i Malaga i Sydspanien, og foruden den intensive fodboldtræning under lune himmelstrøg, har opholdet budt på en masse sociale og alternative træningsoplevelser, ligesom der har været tid til sightseeing i Malaga.

OB var indlogeret på et ressort, Finca Naundrup, i byen Calahonda, der ligger 20 minutters kørsel fra Malaga, og i følge fynboerne var det et perfekt valg:

“Location viste sig at være et scoop. De elementer, der kræves til en givende træningslejr, var 120 procent tilstede. Banerne var gode, logistikken i forhold til træning og kamp var i top, og maden, som i særdeleshed er en vigtig faktor når der trænes meget, viste sig at også at være på et højt niveau. Samtidig var mulighederne for alternative fysiske  træningsformer mange,” skriver klubben.

Ud over træning var der indlagt en kamp mod Granada.

“Turen levede 100 procent op til de forventninger, som trænerstaben på forhånd havde håbet på, og der er allerede lavet aftaler med Naundrup familien om en gentagelse i 2015,” skriver OB.