Topkamp i Brøndby kombineres med U7-stævne og gríllhygge

0
768
Camilla Kur i aktion for Brøndby mod Fortuna i 2012. Hun spiller i dag for Fortuna.
Camilla Kur i aktion for Brøndby mod Fortuna i 2012. Hun spiller i dag for Fortuna.
Camilla Kur i aktion for Brøndby mod Fortuna i 2012. Hun er siden skiftet til Fortuna.

Det bliver en eftermiddag i pige-og kvindefodboldens tegn, når Brøndby og Fortuna Hjørring søndag kl. 15 mødes på Brøndbys bane 2 til topkamp i 3F Ligaen.

Ikke kun fordi det er rækkens to bedst placerede hold, der mødes, men også fordi Brøndby har valgt at holde et U7-pigestævne i timerne forud for 3F-opgøret, hvor Brøndby skal forsøge at hente ind på Fortuna, der er foran med fem point.

U7-stævnet starter klokken 13 og får deltagelse af ca. 100 piger, der skal dyste på tremandsbaner. Mens U7-pigerne spiller, varmer 3F-spillerne op, og når U7-stævnet slutter, så kan piger og forældre gå til 3F-ligabold, hvor der tændes op i grillen foran cafeteriaet og hvor børnene kan muntre sig på en oppustelig fodboldbane. Efter kampen er der autografskrivning i Brøndbys Cafeteria.

Kampen afslutter grundspillet, hvorefter slutspillet starter og holdene får halveret deres pointtal. Resultatet af søndagens kamp kan derfor få stor betydning for guldkampen, hvor Brøndby er forsvarende mestre, men hvor Fortuna med 37 point ligne nu ligner det mest oplagte bud på kommende Danmarksmestre.