U18: Brøndby fik forårets første sejr – slog Hillerød 2-1

0
819
Brøndbys spillere jubler, da sejren er en realitet. Foto: Steen Trolle
Brøndbys spillere jubler, da sejren er en realitet. Foto: Steen Trolle
Brøndbys spillere jubler, da sejren er en realitet. Foto: Steen Trolle

Brøndby hentede forårets første tre point i U18 DM Ligaen, da holdet søndag var på besøg i Hillerød. I sidste weekend tabte Brøndby 1-4 til et stærkt spillende Team Viborg-mandskab, men søndag kom Brøndbypigerne med en helt anden gejst end i Viborg, og det resulterede i en 2-1-sejr over Hillerød, selv om Brøndby fik udvist en spiller midt i første halvleg.

”Vi var mere på i nærkampene i dag end Hillerød var, og det blev udslagsgivende, fordi vi får slået Hillerøds spil i stykker. I Viborg var vi slet ikke klar, men i dag figther alle og hvis vi kan levere sådan en indsats i de kommende kampe, så ligger der mange point og venter på os. Jeg er imponeret over pigerne, og sejren er deres fortjeneste,” sagde en godt tilfreds Brøndby-træner Rene Nielsen.

Ida Olesen bragte Brøndby foran 15 minutter inde i anden halvleg. 10 minutter senere gjorde Hillerøds Anne-Sophie Svartstein det til 1-1, men med lidt over et kvarter igen, bankede Brøndbys Cecilie Nielsen sejren fast.

”Brøndby er mere klar i dag end vi er. De var gode til at slå vores opbygningsspil i stykker, og selv om de bliver reduceret til 10 mand, så er de stadig godt med. De havde lige den gejst mere end os,” sagde en ærgerlig Hillerød træner Frank Viggo Rasmussen.

Hillerød havde muligheder, men det kneb med farligheden, når de nærmede sig målet:

”Nu får vi en pause på to uger, og den skal blandt andet bruges på at træne afslutninger,” konstaterede Hillerødtræneren.

Med sejren er Brøndby på tredjepladsen med 27 point, to point efter KoldingQ og fire point efter Skovbakken. Brøndby har dog spillet en kamp færre end topholdene. Hillerød er på ottendepladsen med 18 point, det samme som Fortuna Hjørring.HGI BIF 30032014 2 HGI BIF 30032014 3 HGI BIF 30032014 4 HGI BIF 30032014 5 HGI BIF 30032014 6 HGI BIF 30032014 7 HGI BIF 30032014 8