U18: Skovbakkens målkonge scorede hattrick

0
1019
Signe Bruun, Skovbakken.

Skovbakkens topscorer Signe Bruun var i målhopla, da Skovbakken lørdag udbyggede sin førsteplads i U18 DM-ligaen med en 4-2-sejr ude over Fortuna Hjørring.

Signe Bruun scorede hattrick i kampen, hvor Caroline Møller åbnede med en scoring til 1-0 i det 36. minut, hvorefter Signe Bruun scorede to gange inden pausen.

Målet til 2-0 blev sat ind efter et indirekte frispark inde i feltet, og målet til 3-0 var en lækkerbisken: Siv Jørup og Line Jensen kombinerede på højre kanten. Sidstnævnte fandt en udækket Signe Bruun på kanten af feltet, og herfra brysttæmmede hun bolden og halvflugtede den i mål.

I anden halvleg bankede Signe Bruun sejren fast med sin hattrick-scoring til 4-0, inden Fortuna fik pyntet på resultatet med scoringer af Amalie Jeppesen og Emma Nielsen.

Med sejren er der lagt op til et regulært topbrag, når Skovbakken møder KoldingQ i næste runde. KoldingQ vandt søndag 5-1 hjemme over OB, som ellers kom foran 1-0 efter fire minutter, og dermed er KoldingQ fortsat to point efter århusianerne.

Skovbakken-KoldingQ spilles Skærtorsdag den 17. april kl. 15.15 i Vejlby-Risskov.