U18 DM-kamp i Viborg markedsføres som superligakamp

0
749
Plakat for kampen på søndag.
Plakat for kampen på søndag.
Plakat for kampen på søndag.

Der venter pigerne fra Team Viborg og Brøndby en helt speciel oplevelse, når de på søndag  mødes i U18 DM-ligaen i Viborg. Kampen er ikke bare en nøglekamp, som kan få stor betydning for placeringen i DM-ligaen – den er også blevet hypet lokalt i løbet af ugen, som var der tale om en kamp i superligaen.

Kampen spilles på Viborg Stadion, der normalt huser byens superligahold, og der er på forhånd blevet varmet grundigt op til kampen i de lokale medier, hvor både Radio Viborg og Viborg Stifts Folkeblad har lavet optakt. Det er derfor ikke utænkeligt, at kampen vil blive overværet af flere hundrede tilskuere.

“Arrangementet er kommet i stand via lokale sponsorer og Viborg Kommune og skal være med til at udvikle pigerne og give dem en oplevelse, som de kan bruge i deres videre karriere,” forklarer Team Viborg i en mail til FODBOLD FOR PIGER.

Forud for kampen har Team Viborg 17 point på sjettepladsen, mens Brøndby har 24 point på tredjepladsen. Brøndby har spillet en kamp mindre og kan med en sejr spille sig op på førstepladsen, hvis Skovbakken på 2. pladsen taber eller spiller uafgjort i Hillerød.

Kampen bliver i øvrigt hjemmedebut for sidste års topscorer i U18 DM-ligaen, Rikke Dybdahl. Hun er i vinterpausen skiftet fra Thisted FC til Team Viborg. Rikke Dybdahl scorede 34 mål, da Thisted FC blev Danmarksmestre i 2012-2013.