BSF: Velkommen til to nye spændende kolleger i U17DM

0
655
John Froman, U18 DM-).
John Froman, U18 DM-).
John Froman, U18 DM-).

“Vi glade for endnu en gang at være repræsenteret i landets bedste række og byder to nye og dygtige kolleger velkommen i det nye selskab”.

Sådan lyder budskabet fra Ballerup-Skovlunde Fodbolds U18 DM-træner John Froman, efter at DBU fredag offentliggjorde navnene på de 14 klubber, som har fået licens til den nye U17 Pige-DM-række, som efter sommerferien afløser U18 DM.

John Froman skriver til FODBOLD FOR PIGER:

”I Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) er vi glade for endnu engang at være repræsenteret i det bedste selskab med vores tidligere U18 hold og nu kommende U17 mandskab.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at byde velkommen til to rigtige gode kollegaer i det nye selskab.

Poul Højmose der står i spidsen for Lyseng, som er et spændende og dygtigt mandskab vi havde glæden af, at møde under DM i Futsal i januar måned. Men også AaB, hvor jeg ved, at Kurt har arbejdet virkelig hårdt for at få denne licens i hus.

I BSF er vi godt i gang med at arbejde frem mod “det nye U17” hvilket kan ses på den nuværende U18 ligatrup, der på nuværende tidspunkt har hele 10 spillere af årgang 98/99 og med rekruttering fra vores eget U18.2.division hold, samt nogle spændende spillere udefra ser vi med stor spænding frem til det nye der venter.

Skulle der drysses lidt malurt i bægeret må det være, at man endnu engang har udvidet antallet af hold, hvilket desværre ikke er den rigtige vej, hvis vi snakker om tættere samarbejde med DBU og respektive landshold. Men lad det nu ligge og lad os positivt se fremad”.