U17-landsholdsspiller med til pigefodbolddag i SIF Assentoft

0
1027
En plakat for den kommende pigefodbolddag i SIF Assentoft, der ligger i Randers.
En plakat for den kommende pigefodbolddag i SIF Assentoft, der ligger i Randers.
En plakat for den kommende pigefodbolddag i SIF Assentoft, der ligger i Randers.

U17-landsholdsspiller Signe Bruun bliver et af trækplastrene, når Randers-klubben SIF Assentoft 25. april inviterer til pigefodbolddag for de 6-13-årige.

Signe Bruun spiller til daglig i Skovbakken, hvor hun er topscorer på klubbens U18 DM-hold, men 25. april lægger hun vejen forbi Randers, hvor hun står klar til at møde deltagerne ved pigefodbolddagen i Assentoft.

SIF Assentoft har i dag hold i årgangene U10-U18, men klubben håber bl.a. med pigefodbolddagen at samle endnu flere piger fra lokalområdet, også i de yngste årgange.

”Vi har Randers Kommunes største skole liggende lige ved siden af banerne, så der er bestemt grobund for  flere fodboldpiger i klubben,” siger Daniel Poulsen, nylig tiltrådt pigefodbold koordinator i klubben.

Pigefodbolddagen er for alle – både dem, der spiller i klubben, og dem der aldrig har spillet fodbold før.

”Vi mener,  at vi kan tilbyde en masse til de som gerne vil spille fodbold, fordi de synes det er sjovt, vi har et fantastisk trænerteam, som brænder for pigefodbolden, sammenholdt med en stor vilje og kunnen, til at få tingene til at lykkedes, gør at vi mener vi er det bedste sted at spille fodbold,” siger Daniel Poulsen.

Han understreger, at formålet med dagen ikke er at plukke spillere fra andre klubber.

”Vi har ingen intentioner om at “stjæle” spillere fra andre klubber, blot at alle får en god dag, med en sport vi alle holder af,” lyder det fra SIF Assentoft.