Topklubber tørner sammen i pokalsemifinalen

0
809
Kampene mellem Brøndby og Fortuna er altid tætte og intense. Arkivfoto
Kampene mellem Brøndby og Fortuna er altid tætte og intense. Arkivfoto
Kampene mellem Brøndby og Fortuna er altid tætte og intense. Arkivfoto

Brøndby IF besejrede i weekenden KoldingQ med 2-0 i første runde af slutspillet i 3F Ligaen, mens Fortuna Hjørring overraskende tabte 0-1 til OB. Torsdag står ærkerivalerne så direkte overfor hinanden. Det sker, når den første af to pokalsemifinaler mellem Brøndby og Fortuna spilles kl. 13 på Hjørring Stadion.

Det er kun få uger siden de to klubber sidst mødte hinanden. Her blev til en 1-0 sejr til Fortuna i Brøndby i en kamp hvor begge hold sagtens kunne have scoret flere mål, men hvor stærke målmandspræstationer i begge ender forhindrede flere scoringer.

“Vi har trænet godt og er super klar til i morgen, hvor jeg har alle spillere til rådighed, bortset fra Stephanie Holm (skadet og først er helt klar om ca. en måned, red.). Vi har analyseret vores seneste møde med Fortuna og justeret taktiske elementer efter det. Vi være bedre til at holde fast i bolden og have vores kombinationsspil til at fungere, hvilket spillerne har været gode til i ugens træning, hvor vi har trænet med klubbens U17-2 drenge. Vi tror på at vi kan slå Fortuna og går efter sejren, men er opmærksom på at semifinalen bliver vundet over to kampe,” siger Brøndbys cheftræner Peer Lisdorf til klubbens hjemmeside.

Hos Fortuna tror forsvarsspiller Mette V. Jensen omvendt på, at hjemmeholdet står stærkest:

“Kampen bliver rigtig spændende, fordi alt kan ske i en pokalkamp. Jeg havde foretrukket at vi først skulle møde Brøndby i finalen, men vi beviste sidst mod Brøndby at vi er det bedste hold. Hvis vi får stor opbakning på Hjørring Stadion, så er jeg sikker på vi er topmotiverede til at give os et godt udgangspunkt i returopgøret, og dermed komme nærmere vores mål om at vinde pokalturneringen,” siger hun til Fortunas hjemmeside.

Sidste år mødtes de to hold i pokalfinalen og her blev det til en 3-2-sejr til Brøndby på Fortuna Hjørring’s hjemmebane.

Opgøret fløjtes i gang af dommer Michael Rasmussen kl. 13 på Hjørring Stadion. Der er returkamp i Brøndby d. 30. april kl. 18.