2356
U13-pigerne fra IF Lyseng med "pokalen med de store ører".
U13-pigerne fra IF Lyseng  med "pokalen med de store ører".
U13-pigerne fra IF Lyseng med “pokalen med de store ører”.

To gange på tre dage fejrede IF Lyseng i sidste uge en pokaltriumf på Invita Arena i Bording. Mandag vandt Aarhusklubbens talentfulde U13-piger deres pokalfinale med 4-1 over Vejle, og torsdag var det U14-pigerne, som vandt deres finale med 3-1 over sammenslutningen af klubber på Thy.

U13-sejren kom i hus efter en kamp, som startede jævnbyrdigt, men hvor IF Lyseng efterhånden fik sat sig på spillet. Ved pausen stod der 2-0, og et stykke ind i anden halvleg blev det 3-0 og 4-0, inden Vejle fik reduceret til slutresultatet 4-1.

U14-sejren blev hentet mod en fysisk stærk og hurtigt spillende modstander fra Thy. IF Lyseng var ramt af skader, men takket være en velspillende Emilie Krog i målet og midterforsvarer Kristine Bjoernholt, som lige er kommet til klubben, blev Thy holdt fra scoringer. I den anden ende havde Lyseng adskillige farlige angreb, og det lykkedes at score to gange i første halvleg og en gang i anden halvleg, inden Thy fik reduceret.

De nyslåede U14-pokalvindere fra IF Lyseng.