ANNONCE: HG pigefodbold søger sportschef

0
1147

HG Logo

Sportschef til spændende fodboldmiljø

Er du ambitiøs, engageret og vild med fodbold? Vil du være med til at udvikle og udbygge en af de mest spændende pigefodboldklubber på Sjælland? Så læs her. 

HG pigefodbold er i rivende udvikling med stor spillertilgang og massiv opbakning fra såvel trænere, forældre og sponsorer.

Afdelingen har udviklet en konkret plan (“Den Hvide Tråd”) for, hvordan mål og værdier skal udmøntes i det daglige. Planen beskriver bl.a. udviklingen fra barn til seniorspiller med den enkelte spiller i centrum i et positivt og engageret udviklingsmiljø.

I HG pigefodbold ønsker vi således at talentudvikle den enkelte spiller uanset niveau. På den måde bliver alle spillere i HG pigefodbold matchet på eget niveau og udvikler sig i eget tempo.

HG pigefodbold har en målsætning om at etablere sig som udviklingscenter for pigespillere fra U13 og opefter på Midt- og Sydsjælland.

Derfor søger vi en sportschef, der skal være med til den videre implementering af Den Hvide Tråd og have ansvaret for det sportslige setup i afdelingen. Som sportschef skal du kunne rumme såvel bredde som elite. Du skal have gode samarbejdsevner, for du kommer til at fungere som bindeled i flere sammenhænge – fx til DBU. Du får eget budget. Du må gerne have kendskab til lokalområdet, og du skal brænde for at ville udvikle og videreudvikle det miljø, der allerede eksisterer.

Timetallet vil variere over året, men det er muligt at have fuldtidsarbejde ved siden af. Aflønning sker efter individuel aftale.

Send din ansøgning senest den 23. Juni 2014 til Kim Andersen på mikkels_far@yahoo.dk

Ønsker du yderligere information kontakt da venligst træner for U16 Steen Hansen på telefon: 29 72 67 08.

 

Denne annonce er indrykket af HG pigefodbold. Alle klubber, der tegner et klubabonnement til 499,- på FODBOLD FOR PIGER, kan få bragt budskaber som dette her på siden. Kontakt redaktion@fodboldforpiger.dk