Dansk U23-landsholdsspiller får kontrakt med Liverpool

0
1283
Liverpool FC præsenterer nyheder om Nina Pedersen på sin hjemmeside.
Liverpool FC præsenterer nyheder om Nina Pedersen på sin hjemmeside.
Liverpool FC præsenterer nyheder om Nina Pedersen på sin hjemmeside.

Den danske U23-landsholdsspiller Nina Frausing Pedersen har skrevet kontrakt med Liverpool Ladies, som er forsvarende engelske mestre. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

22-årige Nina Frausing Pedersen kommer til England efter fire år i USA, hvor hun senest har spillet på California Golden Bears på University of California, Berkeley. Tidligere har hun spillet for Tezas University.

“Jeg har altid haft ambitioner om at spille i England, så at skrive under med de forsvarende mestre var selvfølgelig en kæmpe mulighed for mig, som jeg ikke kunne afslå,” siger Nina Frausing Pedersen til klubbens hjemmeside.

”Liverpool har haft en fantastisk defensiv statistik i denne sæson, og jeg håber selvfølgelig, at jeg kan være med til at forbedre den yderligere,” siger hun.

Liverpool Ladies manager’ Matt Beard glæder sig over nyerhvervelsen:

”Det her er en virkelig spændende signing. Nina er en  alsidig og dygtig forsvarsspiller, som kan spille flere positioner i forvaret og på midtbanen, så hun giver os flere muligheder,” siger han til hjemmesiden.

Liverpool Ladies er pt. nummer fire i den bedste engelske række efter én sejr og tre uafgjorte. Holdet er to point efter førerholdet Birmingham City Ladies.