Masser af fodbold og hygge ved BonBon-Land Pige Cup

0
1074
Foto: Rie Døllner
Foto: Rie Døllner
Foto: Rie Døllner

Søndag blev årets BonBon-Land Pige Cup afholdt og mere end 1300 piger gav den gas, først på fodboldbanerne i Næstved IF, og senere i forlystelserne i BonBon-Land

Foto og tekst af Rie Døllner

Når man samler over 1300 fodboldpiger samt deres trænere, forældre, søskende, venner og veninder, så sker der noget helt særligt – så opstår der er en helt speciel stemning, hvor pigernes stemmer og hvin – både indenfor og udenfor banen – emmer af fryd og empati for hinanden og fodboldspillet.

Det så man masser af eksempler på, da DBU Sjælland søndag afviklede årets udgave af BonBon-Land Pige Cup på Næstv ed IFs baner og senere i forlystelserne i BonBon-Land.

 Aldersforskelle var usynlige

Trods de mindste fodboldspillere i årets BonBon-Land Pige Cup kun var fire-fem år og de ældste 18-19 år, så fulgte de hinandens kampe, heppede og trøstede når nogen led nederlag.

“De mindste fodboldspillere er meget betagende og kan allerede ’fair play hilsnen’ når de går på banen og de hjælper hinanden op når de falder over bolden eller egne ben, konstaterer en mor, der kigger på nogle af de yngste fodboldspillere i kamp.

 Vejret viste sig fra bedste side

På banerne om morgen var der lidt køligt, og der var lidt flere skyer end man kunne ønske sig. Op ad dagen udviklede vejret sig dog til det bedste fodboldvejr. Ved 11-tiden var der lutter solskin foroven og kun en mild vind at mærke. Vejret kunne ikke være bedre til en dag i fodboldens og forlystelsernes tegn.

 Tak til de frivillige og samarbejdspartnere

Som ved de fleste andre arrangementer som DBU Sjælland står bag, er det de frivillige, der er den bærende kraft.

“Uden de frivillige kunne arrangementer som BonBon-Land Pige Cup aldrig blive til noget, så alle de frivillige skal have en stor tak for deres indsats. Tak til Næstved IF, for at lægge baner og klubhus til, samt BonBon-Land for at åbne parken for alle pigerne og deres familier. DBU Sjælland siger tak til alle deltagerne og glæder sig allerede til BonBon-Land Pige Cup næste år,” lyder det fra DBU Sjælland.

Se billeder fra dagen ved at klikke ind på facebook profilen ’Ung i sjællandsk fodbold’.

Vær med til at sikre fremtiden for FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement.

Foto: Rie Døllner
Foto: Rie Døllner
Foto: Rie Døllner
Foto: Rie Døllner
Foto: Rie Døllner
Foto: Rie Døllner
Foto: Rie Døllner
Foto: Rie Døllner