0
1053
Julie Offersen - scorede tre mål.
Julie Offersen – scorede tre mål.

Varde leverede weekendens største overraskelse i U18 DM-ligaen, da det på udebane i Brøndby blev til en sejr på 6-3.

Varde første 3-0 ved på pausen og kom på både 5-0 og 6-0, inden Brøndby fik rettet lidt op på miséren med tre scoringer indenfor den sidste halve time.

Julie Offersen åbnede scoringerne efter 20 minutter, og samme Offersen scorede til både 3-0 og 4-0. Ida Toft scorede til 3-0, mens Silvia Leonessi sørgede for målene til 5-0 og 6-0 – hendes to første scoringer i sæsonen.

Med en halv time igen fik Brøndby reduceret til 1-6 på et selvmål af Varde og i de sidste fem minutter blev det til 2-6 på et mål af Ida Olesen og 3-6 af Andrea Trolle .

Med sejren er Varde alene på rækkens syvendeplads og presser igen på for at tilbageerobre sjettepladsen fra Fortuna Hjørring. Brøndby er nummer fem – tre point efter BSF.

Varde gav i søndagens kamp i øvrigt debut til u15-talenterne Nina Tychsen og Siw Lange, der begge gjorde en god figur, i følge træner Anders Pedersen.

Er der brug for et uafhængigt nyhedssite, der dækker dansk pige- og kvindefodbold? Vær med til at sikre fremtiden for FODBOLD FOR PIGER med et frivilligt abonnement.