U18: Skovbakken og BSF spiller “super-pokalfinale” i Farum Park

0
901
Tanya Arngrimsen scorede kampens eneste mål i opgøret mellem BSF og BHS.
Tanya Arngrimsen scorede kampens eneste mål i opgøret mellem BSF og BHS.
Tanya Arngrimsen scorede kampens eneste mål i opgøret mellem BSF og BHS.

Årets “superpokalfinale” i U18-årgangen bliver et opgør mellem U18 DM-klubberne Skovbakken og Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF).

Skovbakken, som forleden sikrede sig DM-guldet, vandt onsdag aften opgøret mellem den jyske og fynske vinder af Faxe Kondi Ungdomspokalen, og dagen efter vandt BSF det tilsvarende opgør mellem pokalvinderen fra DBU Sjælland og DBU København.

Skovbakken vandt 3-1 over Næsby Boldklub på mål af Janne Broue, Signe Bruun og Sara Olsen, mens BSF vandt 1-0 over B93-HIK-Skjold.

Det jysk-fynske opgør var mere tæt end resultatet antyder. Et tændt Næsby-mandskab kom bedst fra start og havde flere store chancer i starten af kampen. Og holdet fik udlignet i det 75. minut, hvilket fik nervøsiteten til at brede sig hos aarhusianerne. Men så slog en af banens mindste spillere til og bragte Skovbakken tilbage i kampen:

“Dette Skovbakkenhold er lavet af et helt specielt stof, bygget på den tro og selvtillid det giver ikke at have tabt siden april 2013, og i det 80. minut brød en af banens absolut bedste spillere, Sofie Obel, et Næsbyangreb og fortsatte over midten ned mod Næsbys mål. Et stykke uden for feltet sendte hun et hårdt fladt skud af sted, som ramte en forsvarer på vejen og mistede fart, hvilket Signe Bruun hurtigt opfattede og nåede bolden lige før Næsbys målmand, som hun koldt rundede og sendte bolden i det tomme mål til 2-1,” skriver Skovbakken på sin hjemmeside.

I København skulle der også et tæt opgør til, inden BSF sikrede sig finalebilletterne. Her stod der 0-0 ved pausen og i følge referatet på bsfkvindeelite.dk havde begge hold flere gode angreb i første halvleg. Men i anden halvleg slog topscorer Tanya Arngrimsen og scorede det enlige sejrsmål.

Finalen mellem Skovbakken og BSF spilles lørdag den 28. juni på Farum Park.