IF Lysengs U13-piger vandt Talentstævnet i Stensballe

0
1480
Lysengs U13-piger efter at finalesejren var i hus.
Lysengs U13-piger efter at finalesejren var i hus.
Lysengs U13-piger efter sejren i finalen ved talentstævnet i Stensballe i søndags.

“Den største bedrift indtil nu for holdet”. Sådan lyder det fra IF Lyseng i Aarhus om klubbens U13-piger, der i sidste weekend vandt det årlige  Talentstævne i Stensballe efter en overbevisende indsats.

Stævnet havde deltagelse af en række af landets allerbedste U13 hold fra både Jylland og Sjælland. Syv af holdene spiller således i den jyske mesterrække og fire af de sjællandske hold spiller i den bedste række på Sjælland.

“En fantastisk flot indsats af hele holdet, og baseret på tilkendegivelser fra de øvrige deltagere, var der tale om en yderst fortjent sejr,” skriver Peter Blichert-Toft, talentchef i IF Lyseng.

Lyseng-pigerne lagde ud med 1-1 mod Hedensted. Derefter blev det til 2-0 over BSF, 3-1 over FC Thy og – i kvartfinalen – 7-0 over IK Stensballe.

“Søndag formddag var modstanderen igen FC Thy, som lørdag aften havde slået Fortuna Hjørring i deres kvartfinale. Men igen trak vi det længste strå med en 1-0 sejr. I finalen ventede de forsvarende mestre fra Højslev Stationsby ved Skive, som i deres semifinale havde slået Brøndby IF. Trods trætte ben var det fra start tydeligt at se, at pigerne fra IF Lyseng havde bestemt sig for at tage pokalen. Tre mål i løbet af de første 7 minutter afgjorde reelt kampen, som endte med en sikker 5-0 sejr til IF Lyseng,” fortæller Peter Blichert-Toft