DAGBOG FRA U19-LANDSHOLDET: Fødselsdag, matchfixing og en lækker overraskelse

0
2144
Lektielæsning.
Lektielæsning.
Lektielæsning.

U19-landsholdet er i Aserbajdsjan for at spille EM-kvalifikationsturnering mod Ukraine, Cypern og Aserbajdsjan. På skift skriver spillerne dagbog fra turen til FODBOLD FOR PIGER. Dagens kapitel handler om søndag og er skrevet af Sofie Broch-Lips og Thora Nautrup Hansen fra Skovbakken IF:

Dagen startede med at Sarah Dyrehauge blev vækket af hele holdet med fødselsdagssang, gaver og kram. Hun fyldte endelig 18 år så stort tillykke til hende!

Den flotte gave fra DBU var et raslebæger med indbygget terningegemmer, så hun ikke skal kede sig nogensinde igen og aldrig smide terningerne væk. Hun fik også et nyttigt neglesæt, som vi alle var misundelige på.

Sarah Dyrehauge åbner gaver efter fødselsdagssang.
Sarah Dyrehauge åbner gaver efter fødselsdagssang.

Efter morgenmaden var der match-fixing møde, hvor en repræsentant fra UEFA spredte budskabet om at bekæmpe match-fixing. Vi blev godt informeret om hvad vi skal gøre hvis vi bliver kontaktet af en match-fixer, og hvilke konsekvenser det har, hvis man bliver rodet ind i det.

Da mødet var færdigt stod den igen på lektielæsning, så vi ikke kommer bagud i skolen. Der blev både lavet samfundsfag, biologi og AT, så vi blev helt sultne af al den hjerneaktivitet. Det var heldigt at vi så skulle have frokost, men blækspruttepastaen og kødkagerne faldt ikke i god jord hos de sultne fodboldpiger. Men heldigvis bød buffeten også på en lækker grillet kylling.

Møde om match-fixing.
Møde om match-fixing.

Efter frokost var der tid til et par timers hvile, inden vi skulle være omklædt og klar til kampafrunding, hvor vi rundede kampen af med positive og negative ting. Vi så nogle klip fra kampen, så vi kunne få sat billeder på de ting vi skulle forbedre, og de ting vi var gode til og skulle fortsætte med. Herefter stod den på en god omgang træning, der forberedte os på kampen mod Aserbajdsjan dagen efter. Træningen blev rundet af med en konkurrence, som for tredje gang i træk blev vundet af en målmand, hvilket betød 3 point på kontoen til Naja, som nu også er godt med i den store pointkonkurrence, der varer hele året.

Holdleder Annie og rengøringskonen.
Holdleder Annie og rengøringskonen.

Imens vi løb rundt på banen og trænede, løb holdleder Annie rundt på hele anlægget for at finde et par støvler. En af pigerne havde glemt dem til kamp, men da Annie i dag kiggede i omklædningsrummet var de væk. Den gode holdleder gav ikke op, og der blev ringet til rengøringskonen, som straks dukkede op. Hun var helt oprørt og ulykkelig da hun skulle fortælle, at hun havde givet dem til en mand, hun troede var en af os. Stadionfolkene fik sat en undersøgelse af overvågningskameraerne i gang, og de kunne se, at manden havde givet dem til security, der havde lagt dem til opbevaring. Det hele endte med at støvlerne blev fundet, men Annie kunne ikke slippe for både kys og kram fra den søde rengøringskone.

Da vi kom hjem på hotellet, var der tid til et hurtigt bad inden aftensmaden. Da vi alle var propmætte, fik vi en vild overraskelse. Takket være fødselsdagsbarnet kom tjenerne ind med to kugler is til hver, hvilket er et sjældent syn på u19 landsholdet. Chokolade og jordbær mums!:)

Marie Maj Madsen spiser is .
Marie Maj Madsen spiser is .

Mætte af både mad og is stod den på dagens tredje møde, hvor Frank havde analyseret Aserbajdsjans kamp mod Ukraine. Vi fik set hvem vi skal møde i turens anden kamp, og hvem vi skal være særligt opmærksomme på. Så nu er der ikke nogen undskyldning for ikke at få 3 point mod hjemmeholdet hvis alle spiller op til deres bedste!

Thora og SOfie.
Thora og Sofie.