U17 DM: Skovbakken spillede sig op på andenpladsen

0
624
Skovbakkens Nathali Nørkjær har gjort det til 1-0 til gæsterne. Foto: Steen Trolle

Skovbakken og Brøndby bytter plads i toppen af U17 DM-ligaen, efter at Skovbakken lørdag slog Brøndby i et tæt opgør på Brøndby Stadion.

Skovbakken vandt 2-1 og har dermed hentet 10 point i sæsonens første fire kampe, mens Brøndby har ni point – samme pointtal som KoldingQ, BSF, AaB og Varde.

Brøndby dominerede første halvleg, men det var Skovbakken, der kunne gå til pause med en føring på 2-0. Efter 32 minutter hvor Brøndby havde haft bolden mest, gjorde Nathali Nørkjær det til 1-0, da hun udnyttede en dyb stikning fra Kathrine Spanner. Fem minutter senere blev det til 2-0, da et skudforsøg udefra kun blev halvklaret i Brøndbymålet og landede for fødderne af Signe Holt Andersen, der let kunne sparke bolden i mål.

I anden halvleg formåede Skovbakken at holde Brøndby fra de helt store chancer, og det var kun på dødbolde, at det for alvor brændte på foran Skovbakken-målet. Det var da også en dødbold, som gav Brøndby en reducering. Et frispark blev sendt ind i feltet, hvor forsvarsspilleren Anna Mogensen steg til vejrs og headede bolden i mål til 1-2.

I tillægsminutterne pressede Brøndby på, men det blev ikke for alvor farligt og kort efter kunne jublen bryde ud hos Skovbakken-spillerne og de tilrejsende forældre.

• Fortuna Hjørring-Hillerød 6-1
Brøndby havde bolden mest i 1. halvleg men fik ikke for alvor spillet sig frem til store muligheder.