Silkeborgs U17-piger var tæt på stor pokal-overraskelse

0
1606
U17-pigerne fra Silkeborg, som onsdag var tæt på at slå DM-favoritterne fra Viborg ud.
U17-pigerne fra Silkeborg, som onsdag var tæt på at slå DM-favoritterne fra Viborg ud.
U17-pigerne fra Silkeborg, som onsdag var tæt på at slå DM-favoritterne fra Team Viborg ud af pokalturneringen.

U17-pigerne fra AC Silkeborg var tæt på at levere den helt store overraskelse i Faxe Kondi Pokalen i onsdags. Silkeborg, der spiller i den jyske U17 Vest-række, var oppe mod Team Viborg, der fører U17 DM-ligaen og har otte landsholdsspillere i truppen, og det lykkedes Silkeborg at spille uafgjort 2-2 i den ordinære kamp. Derefter skulle kampen afgøres på straffespark, og her vandt storfavoritterne fra Team Viborg med 4-3.

“Det var en overdrevet flot præstation. Vores forsvar med Monica, Line, Sofie R., Signe og Frederikke gjorde det utrolig vanskeligt for modstanderne med bl.a. gode opbakninger og rigtig gode clearinger. Som støtte til forsvaret bidrog vores midtbane med disciplin, koncentration og et kæmpe løbearbejde. I angrebet kæmpede Sofie Voldby og Silja med at stresse modstanderne og det gav bonus nede i banen, så vi fik nogle gode muligheder frem i banen. Målscorer blev Frederikke – igen direkte på frispark og Amanda efter et frispark fra Frederikke,” skriver holdets træner, den tidligere landsholds- og superligaspiller Steven Lustu, på holdets facebookside.

Det er endnu ikke afgjort, hvem Team Viborg skal møde næste gang i pokalturneringen. Holdet er et af fire hold, der skal sidde over i næste runde.