U17 DM: Snupper Skovbakken førstepladsen på onsdag?

0
649
Skovbakken er ligaens eneste ubesejrede hold. Her jubler de efter en scoring mod Brøndby.
Skovbakken er ligaens eneste ubesejrede hold. Her jubler de efter en scoring mod Brøndby.
Skovbakken er ligaens eneste ubesejrede hold. Her jubler de efter en scoring mod Brøndby.

Det er årets sidste kamp i U17 DM-ligaen, og den kan få afgørende indflydelse på stillingen. Onsdag spiller Skovbakken mod Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), og hvis Skovbakken vinder, kan aarhusianerne holde vinterpause på førstepladsen.

Lige nu er Skovbakken et point efter Team Viborg, der fra start har været udpeget som favorit til guldet. Men Skovbakken er det eneste ubesejrede hold i ligaen, og med en sejr onsdag hjemme over BSF, vil Skovbakken i et ryk være i front med to point.

Team Viborg kan dog spille sig tilbage på førstepladsen, når holdet færdigspiller den kamp mod Næsby, der blev afbrudt ved stillingen 2-2, fordi en spiller fra Næsby brækkede skinnebenet. Der mangler 19 minutter af kampen, og de skal færdigspilles den 28. februar, dvs. en uge før forårsturneringen starter.

Skovbakken kunne have spillet sig op på førstepladsen i onsdags. Men kampen på udebane mod KoldingQ sluttede uafgjort 3-3.

Også BSF kan spille sig helt op i top på onsdag. Holdet fra den københavnske vestegn har gevaldig tur i den i øjeblikket. BSF har vundet de seneste fire kampe og senest blev til hele 9-0 over Næsby. I den kamp viste BSF skræmmende styrke. De var foran 1-0 allerede efter 20 sekunder og efter 23 minutter stod der 4-0. Ved pausen var BSF foran 5-0, og storspillet fortsat i anden halvleg, hvor der blev scoret yderligere fire gange.

Skovbakken-BSF spilles onsdag kl. 17 på kunstgræsbanen ved Vejlby/Risskov Centret.