Vinterfodbold: FA Københavns U13-piger vandt tæt opgør mod Brøndby

0
1673
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

Vinter, blæst og kulde er selvfølgelig ingen forhindring for at spille udendørs fodbold. Selv om der nu er mindre end fire uger til jul, er der godt gang vinterturneringer overalt i landet.

En af de turneringer, der er blevet en fast tradition på Sjælland, er Vinter Cup, der arrangeres af forældreklubben i Ølstykke FC. Vinter Cup har rækker for både drenge og piger fra U10 op til U15, og den spilles fra november og helt frem til marts, hvor der er finaler i Ølstykke.

FODBOLD FOR PIGER kiggede forbi, da to af holdene i pigernes U13-turnering, FA København og Brøndby IF, mødtes lørdag. De to hold kender hinanden ganske godt fra DBU Sjælland U13 1-turnering i efteråret, som FA København vandt sikkert, blandt andet efter en sejr på 4-1 i den sidste kamp over Brøndby.

Derfor var det revanche i luften, da de to hold mødtes lørdag på kunstgræsbanen i Hellerup, og Brøndby kom også godt fra start med to hurtige scoringer. Men derefter fik FA København spillet sig tilbage i opgøret, og den meget lige kamp sluttede med en sejr på 5-4 efter at der havde stået både 3-3 og 4-4.

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle