Peer Lisdorf stopper som cheftræner for Brøndbys 3F-kvinder

0
1529
Peer Lisdorf i sin tid som 3F-træner i Brøndby, hvor han var med til at vinde The Double med kvinderne. Arkivfoto: Steen Trolle
Peer Lisdorf har af personlige årsager valgt at stoppe som cheftræner i Brøndby.
Peer Lisdorf har af personlige årsager valgt at stoppe som cheftræner i Brøndby.

3F-ligaens førerhold skal have ny cheftræner. Det er Brøndby IF, der meget overraskende er tvunget til at skifte ud på cheftrænerposten midt i sæsonen og på et tidspunkt, hvor klubben fører 3F-ligaen og har kvalificeret sig til kvartfinalen i kvindernes Champions League. Årsagen er, at cheftræner Peer Lisdorf har ønsket at stoppe af personlige årsager.

Brøndbys kvindeformand Jan Borre oplyser, at klubben er i gang med at finde en erstatning for Peer Lisdorf. Forventningen er, at der er en ny cheftræner på plads, når træningen genoptages efter juleferien den 6. januar.

47-årige Peer Lisdorf, der selv har en fortid som professionel i Brøndby og Frem, har været cheftræner for Brøndby Ifs 3F-kvinder siden 2010. Han har som træner vundet to DM-titler og tre pokaltitler. Han kan desuden se tilbage på to kvalifikationer til kvartfinalerne i kvindernes Champions League.

Første gang var i 2012, hvor Brøndby i kvartfinalen tabte til de senere Champions League-vindere fra Olympique Lyonnais. Seneste gang i var i november, hvor Brøndby under Peer Lisdorfs ledelse spillede sig videre til kvartfinalen efter en samlet 5-2-sejr over de litauiske mestre Gintras Universitetas. Brøndby møder i kvartfinalen svenske Linköpings FC.