Sydfyske Skårup IF satser på pigefodbolden

0
1297
Skårups piger fik både en 1. og 2. plads til fynsmesterskaberne i indendørs i B-rækken.
Skårups piger fik både en 1. og 2. plads til fynsmesterskaberne i indendørs i B-rækken.
Skårups piger fik både en 1. og 2. plads til fynsmesterskaberne i indendørs i B-rækken.

Skårup IF på Sydfyn opruster på pigesiden, hvor klubben har ansat et nyt stærkt trænerteam til sine talentfulde årgang 2002-2003-piger.

Kasper Friis Holsted er ny cheftræner ogJoachim Kvan er assistent.

“Kasper er til daglig efterskolelærer og pigetræner på Skolerne I Oure og er netop gået igang med A-licens. Kasper har stor erfaring med pigefodbold og har udviklet sig til en stor kapacitet som træner.  Til hverdag går Joachim på Oure Højskoles fodboldinstruktørlinie, hvilket gør at han har en hverdag som drejer som om fodboldspillets aspekter, som fx: træning, pædagogik, psykologi, filosofi, fysiologi og ikke mindst, så bliver Joachim DBU UEFA B-licensindehaver til sommer,” fortæller den Morten Larsen fra Skårup IF.

Skårup-pigerne har gjort det stadig bedre de seneste sæsoner og sluttede efteråret med en førsteplads i den ene af de tre U13-B pigepuljer på Fyn (udendørs). Desuden er det blevet til både en 1. og 2. plads til fynsmesterskaberne i indendørs for 2 hold i B-rækken.