U17 DM: Brøndby fik sine tre point mod AaB

0
2093
Rojya Sari har bragt Brøndby på 1-0. Foto. Steen Trolle
Rojya Sari har bragt Brøndby på 1-0. Foto. Steen Trolle
Rojya Sari har bragt Brøndby på 1-0. Foto. Steen Trolle

Med et halvt års forsinkelse kunne Brøndbys U17 DM-piger lørdag sætte tre point ind på kontoen fra en sejr over AaB.

De to hold mødtes i sæsonpremieren i august, hvor Brøndby vandt 3-1. Men der blev kun spillet 2 x 40 minutter, fordi dommeren ikke vidste, at der spilles 2 x 45 minutter i U17 DM. Det udløste en protest fra AaB, og derfor besluttede DBU, at kampen skulle spilles helt om. Det skete så lørdag, og her lykkedes det Brøndby at hente en 1-0 sejr.

Brøndby dominerede lørdagens opgør, men havde svært ved at spille sig til chancer. Der stod 0-0 helt frem til det 83. minut, hvor nervøsiteten efterhånden havde godt tag i de mange Brøndby-forældre, der havde taget opstilling langs kunstgræsbanen i Brøndby.

Men så kom Brøndbys landsholdsangriber Maria ‘Mini’ Hovmark fri af et par AaB-spillere på højrekanten, sendte en aflevering ind til holdkammeraten Rojya Sari og så lå bolden i nettet til 1-0.

Kort efter havde AaB chancen i den anden ende, og der lød nogle synlige ”nej, nej, nej” blandt Brøndbyforældrene. Men de slap med skrækken og kunne et par minutter efter juble med pigerne, da dommeren fløjtede kampen af.

Resultatet betyder, at Brøndby nu er på 33 point, tre point efter førerholdet Skovbakken. AaB er på sjettepladsen med 19 point. Brøndby spiller næste kamp på lørdag hjemme mod OB, mens AaB søndag spiller ude mod Næsby.

 Foto. Steen Trolle
Foto. Steen Trolle
 Foto. Steen Trolle
Foto. Steen Trolle
 Foto. Steen Trolle
Foto. Steen Trolle
 Foto. Steen Trolle
Foto. Steen Trolle
 Foto. Steen Trolle
Foto. Steen Trolle
 Foto. Steen Trolle
Foto. Steen Trolle
 Foto. Steen Trolle
Foto. Steen Trolle
 Foto. Steen Trolle
Foto. Steen Trolle
 Foto. Steen Trolle
Maria Hovmark rykker fri og laver oplægget til kampens enlige mål. Foto. Steen Trolle