Sundby Boldklub U14 vandt Ølstykke Vinter Cup

0
1766
Sundbys nykårede U14-vindere af Vinter Cup.

Efter en spændende finalekamp mod Allerød tog Sundby Boldklubs talentfulde U14 piger lørdag den 28. marts guldet i Ølstykke Vinter Cup. Det gav optimisme før holdet i påsken deltager i den stærk besatte påsketurnering, Future Cup, i Göteborg.

Sundby havde finalen i gennem et meget solidt spilovertag, som også udmøntede sig i mange store chancer. Allerød kom dog foran efter seks minutter på et langskud, da Sundby ikke fik afværget en frisparksbold.
Kort før pausen fik Sundby vekslet spilovertaget til en scoring. Rosa Horskjær hamrede et flot langskud fra 20 meter op i trekanten. 1-1 holdt helt frem til forlænget spilletid.

Her var Sundby flere gange tæt på at afgøre kampen. Overliggeren klarede for det godt fightende Allerødhold, da der manglede et minut.

I straffesparkskonkurrencen blev det kun nødvendigt med tre skytter fra hvert hold. Det var nervepirrende for pigerne at gå den lange gang fra midtercirklen ned til straffesparkspletten. Med alles øjne rettet mod sig. Allerød brændte deres tredje forsøg, mens Sundby scorede på alle sine. Derfor kunne Sundbypigerne juble over endnu en fortjent turneringssejr.

Bronzekampen blev vundet 3-2 af Karise, der slog Ringsted.

Sundbys piger deltager her i påsken i den stærkt besatte Future Cup i Göteborg.
Første kamp vandt Sundby 4-0 over FCR Malmö(Rosengård).