DAGBOG FRA U19-LANDSHOLDET: Finpudsning, styrketræning og fri leg

0
1382
Styrketræning.
Styrketræning.
Styrketræning.

U19-landsholdet er samlet 31. marts-10. april for at deltage i Elite Round i Holland, hvor holdet møder Slovenien, Tjekkiet og Holland i kampen om en plads ved sommerens EM-slutrunde i Israel. På turen til Holland skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER.  Louise Ringsing, Brøndby, og Maja Kildemoes, OB, skriver om onsdag den 1. april:

Onsdag stod i forberedelsen tegn. Kl. 8.30 var der morgenmad i Idrættens Hus, morgenmaden bestod af lækker yoghurt og nybagt brød, morgenmad er jo det vigtigste måltid som man siger, derfor skulle der lægges et godt fundament for resten af dagen.

Kl. 10 stod det på træning på Brøndbys bane 23, som ligger ret lang væk fra Idrættens Hus, hvor vi befandt os, derfor hoppede vi i biler og kørte derhen – det var med vores egen Louise Ringsing og Stine Larsen som nogle af chaufførerne.

Træningen bestod af finpudsning af vores opspil og der efter indlæg og afslutning. Vi skulle også have trænet standarder men det begyndte at styrte ned med hagl, derfor blev træningen stoppet kort tid efter.

Efter vi havde været i bad stod den på frokost, som blev nydt på DBUs hovedkontor, frokosten blev efterfulgt af en rundvisning for dem der ønskede det. Efter frokost stod den på hvile inden ”let” styrketræningen. Til styrketræningen lavede vi vores egne programmer fra klubben. Styrketræning er vigtigt for at undgå skader, derfor er det vigtigt at man overholder den.

Aftensmaden blev spist i Brøndbys klubhus, hvorefter der var ”fri leg” inden et møde om de 3 modstandere kl. 20. Den frie leg blev brugt forskelligt, nogle spillede spil, mens andre sad og snakkede eller slappede af. Efter det var det godnat, da vi har en lang dag foran os i morgen, hvor vi rejser til Holland kl. 13.

Aftensmad i Brøndbys klubhus.
Aftensmad i Brøndbys klubhus.