U19-landsholdet åbner Elite Round med sikker sejr

0
1318
Den danske startopstilling til dagens kamp mod Slovenien. Foto fra Kvindernes Landsholds facebookside
Den danske startopstilling til dagens kamp mod Slovenien. Foto fra Kvindernes Landsholds facebookside
Den danske startopstilling til dagens kamp mod Slovenien. Foto DBU

Det danske U19-landshold fik lørdag aften den bedst tænkelige start ved Elite Round i Holland. Elite Round gælder en plads ved sommerens EM-slutrunde i Israel, og Danmark er nu godt på vej med en sejr på hele 4-0 over Slovenien.

På en blæsende og kold bane i Landgraaf i Holland åbnede Danmark godt, og efter 14 minutter kunne Emilie Henriksen gøre det til 1-0. Danmark fortsatte derefter med at presse og havde flere store muligheder, men kampen skulle hen i det 42. minut, inden Signe Bruun fik gjort det til 2-0.

I anden halvleg blev det til 3-0 i det 67. minut på en hurtig omstilling, som målmand Naja Barenscheer satte i gang og som Sara Thrige scorede på, og i det 81. minut slog Amalie Vangsgaard sejren fast, da hun slap fri og scorede til 4-0.

Danmark spiller næste kamp mandag. Her er modstanderen Tjekkiet, som lørdag tabte 6-0 til Holland.

Danmark startede følgende 11 i dagens kamp:

Naja Bahrenscheer, Sofie Obel, Maja Kildemoes, Rikke Sevecke (C), Louise Ringsing, Sara Thrige, Sarah Dyrehauge, Rikke Dybdahl, Emilie Henriksen, Signe Bruun og Nicoline Sørensen.