U19-landsholdet åbner Elite Round med sikker sejr

0
1291
Den danske startopstilling til dagens kamp mod Slovenien. Foto fra Kvindernes Landsholds facebookside
Den danske startopstilling til dagens kamp mod Slovenien. Foto DBU

Det danske U19-landshold fik lørdag aften den bedst tænkelige start ved Elite Round i Holland. Elite Round gælder en plads ved sommerens EM-slutrunde i Israel, og Danmark er nu godt på vej med en sejr på hele 4-0 over Slovenien.

På en blæsende og kold bane i Landgraaf i Holland åbnede Danmark godt, og efter 14 minutter kunne Emilie Henriksen gøre det til 1-0. Danmark fortsatte derefter med at presse og havde flere store muligheder, men kampen skulle hen i det 42. minut, inden Signe Bruun fik gjort det til 2-0.

I anden halvleg blev det til 3-0 i det 67. minut på en hurtig omstilling, som målmand Naja Barenscheer satte i gang og som Sara Thrige scorede på, og i det 81. minut slog Amalie Vangsgaard sejren fast, da hun slap fri og scorede til 4-0.

Danmark spiller næste kamp mandag. Her er modstanderen Tjekkiet, som lørdag tabte 6-0 til Holland.