Danske Anna hyldes for supermål i USA

0
835

Anna Tørslev fra FA København, der i øjeblikket er udvekslingsstudent i Illinois i USA, er blevet indstillet som kandidat til månedens sportspræstation af en lokal tv-station, efter at hun scorede et brag af frisparksmål for sit highschool-hold.

Neuqua Valleys 1. hold med Anna på holdet slog Napperville med 1-0, og det var Annas missil af et frispark, der sikrede sejren.

Du kan se målet her, hvor du også kan stemme på Anna som ”Play of the Month”. Anna er i konkurrence med præstationer i tennis, vandpolo og baseball. Anna fører onsdag aften konkurrencen – hun har 30 procent af stemmerne.

”Målmanden havde stillet muren lidt langt ude og stod selv i midten, og det efterlod hjørnerne åbne. Så dem sigtede jeg efter og det var bare fantastisk at se den gå ind,” sagde Anna Tørslev til en lokal avis efter kampen.

”Det var et fantastisk spark. Der er ikke mange, hverken drenge eller piger, der ville være i stand til at redde sådan et spark,” lød det fra modstanderholdets træner til avisen.

Anna i aktion for Neuqua Valley. Foto: Neuqua Valley
Anna i aktion for Neuqua Valley. Foto: Neuqua Valley

Med i start 11-eren hver gang

Det var Annas anden scoring i foråret. Hun scorede også direkte på frispark i sæsonens første kamp. Der er 25 i førsteholdstruppen, der træner hver dag og spiller flere kampe om ugen. Anna har indtil videre været med i start-11eren hver gang.

”Anna fortæller at træningen er mere professionel end hun nogensinde har prøvet før – både i intensitet og seriøsitet. Og så arbejdes der meget meget både den individuelle vindermentalitet og holdspirit,” fortæller hendes mor, Teresa Egehoved Tørsløv.

Anna vender retur til Danmark til sommer. Hun starter efter sommerferien på Gefion Gymnasium i København, hvor hun skal gå på den særlige Team Copenhagen ordning.