Skovbakken inviterer til Keepernes Dag

0
849

En hel dag kun med fokus på målmandstræning. Sådan lyder et gratis tilbud fra Skovbakken, som søndag den 31. maj inviterer til Keepernes Dag for pigekeepere i årgangene 2000-2004, deres forældre og trænere.

Arrangementet, som foregår kl. 10-15, ledes af Skovbakkens målmandstrænere og bedste keepere. Der trænes om formiddagen, og om eftermiddagen holder U19-landsholdets målmandstræner Claes de Flon et oplæg, hvorefter deltagerne er inviteret med til søndagens 3F-kamp mellem Skovbakken og Kolding.

De fire trænere, som leder træningen, er  Thora Hansen, der er 3F-liga- og U-19 landsholdsmålmand, Josefine Jørgensen, der er 3F-liga , Sofie Branick, der er U-17 DM og U-16/17 landsholdsmålmand, samt Søren Holm, der er 3F-ligaassistent- og målmandstræner i eliteafdelingen.

Tilmelding til Keepernes Dag kan ske til Søren Holm, telefon 6038 2349 eller mail: soerenholmnielsen@live.dk, senest d. 24. maj med oplysninger om navn, alder og klub. Her kan der også bestilles sandwich til frokostpausen.

FOTO: Claes de Flon holder foredrag på Keepernes Dag, hvor han fortæller om sine oplevelser som målmandstræner for U-19 landsholdet og sine tanker om målmandsspillet. Foto: John Jessen Hansen