Brøndbys U15-piger i front efter to runder

0
1060

Det var en af de kampe, der kunne været gået begge veje, da Sundby og Brøndby lørdag spillede sæsonens anden turneringskamp i den sjællandske U15 Piger Øst-række.

Et teknisk stærkt hjemmehold dominerede i første halvleg og kom foran 1-0 på et straffe i 2. halvleg. Men det var Brøndby, der vandt kampen 1-2, og dermed fører Brøndby rækken med seks point efter to kampe på tre dage. Den første blev spillet i torsdags, hvor det blev til 3-1 hjemme over B93.

”Vi vinder, fordi vi er taktisk kloge. Holdet var trætte efter en hård kamp i torsdags, og derfor var vi nødt til at spille afventende i første halvleg. Men vi spiller dem taktisk klogt og forærer kun en enkelt chance væk. I anden halvleg kunne vi give den mere gas og kom fra start med lyn og torden,” sagde Brøndbys cheftræner Ian Melhede efter kampen, som blev spillet i bagende sol på Sundbys kunstgræsbane.

Brøndbyholdet er stadig ungt og et stykke fra at være sammenspillet. Derfor lader Ian Melhede sig heller ikke påvirke af den aktuelle placering og begynder at drømme om guld.

”Vi har fået en perfekt start, men vores målsætning er stadig top tre. Vi har mange svære kampe endnu, og en kamp som denne kunne jo lige godt være endt uafgjort eller med et nederlag, og så havde det været oppe ad bakke herfra. Så derfor begynder vi ikke at ændre målsætning,” siger Brøndby-træneren.

Sundby stillede med seks årgang 01-spillere, der er med i DBUs U15 Øst-samling. Sundby er dermed den klub, som har flest spillere med i U15 Øst-samlingen, og Brøndbys træner var imponeret af modstanderen, som bød på mange teknisk flotte detaljer.

”De er fantastiske med bolden, de er gode én mod én og de er gode som hold. De har også en træner, som vil spille fodbold, så det er et fremragende fodboldhold,” lød det anerkendende fra Ian Melhede.

Brøndby møder i næste weekend Ølstykke, som lørdag tabte 0-1 til Hillerød. Sundby er oversidder i næste weekend og skal først spille sin næste kamp den 12. september, hvor modstanderen er Herlufsholm, som lørdag tabte 4-0 til Greve.