Overlevelsestur skal ryste Vardes U17 DM-piger sammen

0
834

Opstarten har været ganske travl for Varde IF U17 pige DM. Udover at byde velkommen til en god portion spillere fra sidste års succesfulde U15-hold, har holdet også sagt goddag til flere nye ansigter, som er kommet til klubben udefra, ligesom en række gamle kendinge er vendt hjem fra bl.a. efterskoleophold og rejser til udlandet.

Derfor har det haft høj prioritet i at ryste truppen sammen, og det er også temaet i denne weekend, hvor U17-pigerne tager på overlevelsestur. Her vil truppens grænser blive godt og grundigt afprøvet på en tur ud i naturen, hvor der venter nogle endnu hemmelige udfordringer for pigerne.

FOTO øverst: Varde hentede sølv ved sommerens Brøndby Cup.

”Vi starter lørdagen med en træningskamp i Varde for begge vore to U17-hold og herefter ved pigerne egentlig ikke ret meget om hvad der skal ske – udover at det eneste de må medbringe, er en sovepose – men intet liggeunderlag – en lille taske med ét ekstra sæt tøj og sko. Herudover vil de få udleveret en flaske vand samtidig med at vi hjælper dem med at passe godt på deres mobiltelefoner som de afleverer inden de stiger på bussen – og så bliver de ellers kørt ud i naturen hvor der venter opgaver som at bygge lejr, tænde bål samt ikke mindst klargøring og tilberedelse af aftensmaden. Hertil kommer en række grænseoverskridende team-øvelser så der er ingen tvivl om at der venter pigerne en spændende og anderledes oplevelse,” siger U17DM cheftræner Allan Drost.

Varde jubler efter en scoring ved Brøndby Cup. Foto: Torben Juul-Poulsen
Varde jubler efter en scoring ved Brøndby Cup. Foto: Torben Juul-Poulsen

Turen markerer afslutningen på en kort men fin opstartsperiode, hvor holdet blandt andet har deltaget ved Brøndby Cup. Her blev det til sølv efter finalenederlag til værterne fra Brøndby IF.

“Så holdet synes efter sidste sæsons fornemme 5.-plads at være på rette vej mod hvad der tegner til at blive endnu en spændende og jævnbyrdig sæson i U17 pige DM,” skriver Varde til FODBOLD FOR PIGER.