16-årige Signe Holt bag Skovbakken-sejr i 3F Ligaen

0
783

I sidste sæson var hun topscorer i U17 DM-ligaen, og nu laver hun så mål i 3F Ligaen: Skovbakkens Signe Holt Andersen, der kun er årgang 1999, fik i sidste uge debut i 3F Ligaen, og lørdag spillede hun en afgørende rolle, da Skovbakken vandt det vigtige opgør ude mod KoldingQ med 3-1.

Signe Holt Andersen blev sendt på banen i det 72. minut, og i den korte tid nåede hun både at lægge op til målet til 2-1 og selv score sejrsmålet til 3-1. En præstation, som bagefter fik Skovbakken til at udnævne U17-landsholdsspilleren til kampens spiller.

Skovbakken beskriver på sin hjemmeside de tre gyldne minutter, hvor de to Skovbakken-mål blev scoret på denne måde:

“Først modtog hun en aflevering nedefra, så ud af øjenkrogen Sofie Bloch rykke dybt og lagde en perfekt medløbsbold, som Bloch rykkede fri på og sparkede hårdt og fladt i nettet bag KoldingQ-keeperen. I næste aktion modtog Signe bolden i feltet, drejede rundt og fri af sin direkte markør og sparkede bolden ind i det korte hjørne til kampens slutfacit, da Sarah Jacobsen ikke kunne holde skuddet”.

“P….fedt”

Efter kampen blev en glad Signe Holt Andersen, der fyldte 16 år i sidste uge, interviewet af Skovbakken til facebook:

“Det er da p….fedt at komme ind og score og lave en afgørende aflevering,” lød det.

Skovbakken fik ellers en elendig start på kampen. KoldingQ med vinden i ryggen satte gæsterne under et massiv pres fra start, og efter 10 minutter gjorde Sara Thrige det til 1-0 for hjemmeholdet. Få minutter senere ramte KoldingQ trekant-sammenføringen. Men Skovbakken fik arbejdet sig ind i kampen, og tre minutter inde i anden halvleg kom udligningen fra Siv Jørup, der sendte et hovedstød i mål.

“Jeg har stor respekt for, at spillerne kunne komme så stærk igen efter vores håbløse første kvarter. I 2. halvleg får vi vist, hvad vi består af, og igen er vi effektive og kyniske, når chancen byder sig til sidst. At en ung spiller som Signe Holt, der fyldte 16 år for en uge  siden, kan komme ind og vise så meget koldblodighed og blik for spillet – ja, det er jo en fornøjelse,” sagde cheftræner Kim Leth Andersen efter kampen.

Sejren betyder, at Skovbakken nu er på andenpladsen, to point efter Brøndby, som de møder i næste weekend hjemme i Aarhus.