U17 DM: Fjerde Brøndby-sejr på stribe

0
746

Brøndby holder fast i førstepladsen i U17 DM Ligaen efter at holdet lørdag fik den fjerde sejr i fire kampe. Hjemme i Brøndby blev det lørdag til en smal 1-0 sejr over sidste sæsons sølvvindere fra Skovbakken. U17-landsholdspiller Maria ”Mini” Hovmark scorede kampens enlige mål efter 14 minutter.

Brøndby dominerede og havde chancer til mere. Men et stærkt kæmpende Skovbakken-hold holdt hjemmeholdet fra yderligere scoringer. Skovbakken fik ikke selv skabt mange chancer, og holdet har indtil videre kun scoret fem mål i turneringen. Men holdet måtte også endnu engang se bort fra sidste sæsons U17 DM-topscorer Signe Holt Andersen, som igen var udtaget til 3F Liga-truppen.

Tredje Varde-sejr

I de øvrige kampe fik Varde sin tredje sejr i tre kampe, da det hjemme blev det til 2-1 over KoldingQ. Varde  er dermed på 2. pladsen, tre point efter Brøndby, der har spillet en kamp mere.

BSF fik sin første sejr, da det på udebane blev til en sikker sejr på 4-1 over B93, som stadig har sin første sejr til gode.

De forvarende mestre fra Team Viborg fik søndag sin anden sejr. Hjemme i Viborg blev Hillerød slået med 3-2.

Fire U17 DM-hold var ikke i aktion i weekenden. Det gælder blandt andet Fortuna Hjørring, som kun har spillet to kampe, men stadig er med i toppen. Fortuna, som er blevet forstærket betydeligt forud for turneringen, spiller først sin tredje kamp den 3. oktober.

Den aktuelle stilling i U17 DM Ligaen. Ilustration: dbu.dk
Den aktuelle stilling i U17 DM Ligaen. Ilustration: dbu.dk