U19-DAGBOG: Så er vi landet i Hviderusland

0
691

U19-landsholdet er i Hviderusland, hvor holdet 15., 17. og 20. september skal spille tre EM-kvalifikationskampe mod Hviderusland, Letland og Rumænien. Undervejs skriver spillerne på skift dagbog fra turen.  Laura Frank, Fortuna Hjørring, og Tanja Hymøller, Team Viborg, skriver om søndag, hvor turen gik fra København til Hviderusland: 

I dag er store rejsedag. Dagen startede ud med morgenmad på Hotel Park In, måske det sidste ordentlige måltid, vi kommer til at møde. Derefter tog en flok spændte fodboldpiger videre til lufthavnen.

I dag ventede os en lang rejse dag, som startede ud med mellemlanding i Riga. Derefter var der ikke tid til toilet besøg, som mange af pigerne ellers ønskede. Det var fuld fart mod det næste fly, som afgik 20 minutter efter landing.  Flyet ventede på os og vi kunne drage videre mod Hviderusland, hvor vi den kommende uge skal spille 1. Em-kval mod Hviderusland, Letland og Rumænien.

Vi var bekymrede for om vores baggage kom med i farten, så for ikke at risikere noget havde vi pakket kamptøj, støvler og benskinner i vores håndbagage. Det var en hurtig flyvetur til Hviderusland, men da vi først ankom, skulle vi tjekkes ind meget grundigt. Efter at have ventet i 1,5 time på at de havde tjekket vores Visa skulle vi videre med bus og efter 2 timer i bussen ankom vi til hotellet.

Da vi ankom til hotellet, fik vi noget aftensmad som til alles skuffelse bestod af portionsanrettet tallerkner, med for lidt mad til vores sultne maver. Maden er anderledes end i Danmark, men er dog indtil videre ganske fint. Det er med at fyldt depoterne op, så vi kan være klar til kampene.

Skuffelsen fra maden havde dog ikke lagt sig før de fleste værelser oplevede problemer med at komme på nettet. Dagen sluttede af med en gå tur og udstrækning, så vi kunne få flyveturen ud af benene. Et kort møde blev det også til. Rundt på vores værelsesgang hænger der individuelle citater som motiverer os.

Vi holder humøret oppe og er klar til en ny dag i landsholdslejren.

Laura Frank og Tanja Hymøller

Velkommen på hotellet!
Små citater på hotelgangene holder humøret og motivationen oppe