Laura vandt en fodboldoplevelse og en Brøndby-trøje

0
1826

Der manglede lige den sidste prik over i’et, da 13-årige Laura Stilund fra Nykøbing Falster onsdag aften var på Brøndby Stadion. Brøndby fik nemlig kun 1-0 i returkampen i Champions League mod Slavia Praha, og det var ikke nok til at gå videre.

Men bortset fra denne ’detalje’, så har det uden tvivl været en fed aften for Laura. For Brøndby er et af Lauras yndlingshold i 3F-ligaen, og hun var den heldige, som blev udtrukket som vinder af Brøndby og FODBOLD FOR PIGERs Champions League-konkurrence.

Laura kunne derfor starte sit besøg i Brøndby med at få overrakt en signeret Brøndbytrøje og to VIP-billetter til kampen. Det skete i Brøndbys klubhus, hvor præmien blev overrakt af en af spillerne fra Brøndby-holdet, Stine Larsen, som på grund af karantæne ikke var med i aftenens kamp.

Laura er selv fodboldspiller i Nykøbing FC, og hun drømmer om en dag at komme til at spille på allerhøjeste niveau. Og hun er på vej. Laura har spillet siden hun var omkring syv år, og hun er med i DBUs talentsamling.

”Jeg drømmer om at blive professionel og komme på landsholdet. Det kunne være fedt,” fortæller Laura, som var på Brøndby Stadion med far, mor og lillesøster.

Tillykke til Laura – og tak til alle, der deltog i konkurrencen!