Lyngby rystet godt sammen til Verona Cup

0
1514

Både sportsligt og socialt var efterårsferien en succes for Lyngby Boldklub, der ligesom en stribe andre danske klubber valgte at bruge ferien på at rejse til Gardasøen i Italien, hvor de deltog i træningsturneringen Verona Cup.

Lyngby Boldklub stillede med et kombineret U17- og U19-hold, der var tilmeldt U19-rækken. Der var dog kun to hold med, så Lyngby var direkte kvalificeret til finalen. Holdet kom derfor også med U17-rækken, og her blev det til tre kampe, hhv. 1-1 mod Dalum, 4-1 mod Mejdrup IF og 1-0 mod Svenstrup-Godthåb.

“Vi i trænerteamet er meget tilfreds med turens forløb. Selv om det var en lang tur derned og hjem, så fik vi spillet en masse fodbold. De ’ældre’ piger var gode til at hjælpe de ’unge’, og det betød at man ikke kunne se, at pigerne ikke spiller sammen til daglig. Vi i Lyngby ser turen som en kæmpe succes, mest af alt på grund af det sociale hvor mange af pigerne begyndte at snakke mere sammen, og man ikke var ’skræmt’ af dem fra det ’andet’ hold,” fortæller Danni Kikkenborg, træner i Lyngby Boldklub.