Ny klumme: Kathrine coacher dig til bedre sportspræstationer

0
1323

Hvordan bekæmper du den dårlige nervøsitet, der slår dig ud før en kamp, og hvordan går du på banen og leverer en toppræstation?

Det er et par af de emner, som performancecoach Kathrine Laursen vil stille skarpt på, når hun fremover vil give gode råd til fodboldpiger og –kvinder her på siden.

Og du kan glæde dig. For Kathrine ved hvad hun taler om. Hun er uddannet master coach, business coach og life coach. Hun arbejder med professionelle sportsfolk via sit eget firma, Laursen Coaching, hvor hun blandt andet coacher superligaspillere og spillerne i Aarhus Håndboldklub. Og så var hun selv indtil for ganske nylig elitefodboldspiller i ASA Aarhus. Hun var dog nødt til at stoppe efter tre kampe i denne sæson, fordi hun ikke kunne hverdagen som travl selvstændig til at hænge sammen med at spille 3F Liga-fodbold.

Kathrine vil skrive under overskriften ”KATHRINES HJØRNE”.  Her hun vil fokusere på det mentale omkring at skulle præstere i sport.

”Det fodboldmæssige er spillerne og trænerne selv eksperter på. Jeg vil fokusere på, hvordan vores mentale styrke påvirker vores spil. Undersøgelser viser nemlig, at 85 procent af en succes afhænger af din mentale styrke,” siger Kathrine Laursen.

Du kan læse Kathrines første klumme her på siden om lidt, og du kan læse mere om Kathrine og hendes arbejde på Laursen Coachings hjemmeside her.

Kathrine Laursen i aktion for ASA i en af hendes sidste kampe. Foto: ASA
Kathrine Laursen i aktion for ASA i en af hendes sidste kampe. Foto: ASA