U17-DAGBOG: Nye venner og Krummernes jul

0
1820

U17-landsholdet er i Ungarn 8.-16. oktober, hvor holdet skal spille tre EM-kvalifikationskampe mod Israel, Wales og Ungarn. Undervejs skriver spillerne på skift dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Dagens dagbog om afrejsedagen torsdag er skrevet af Mille Gejl, KoldingQ, og Nathalie Viig Nørkjær, Skovbakken:

Vi mødtes alle i Kastrup Lufthavn kl 8.00. For nogle enkelte startede dagen tidligere end andre – fx kl. 03 om natten. Efter omklædning i lufthavnen gik vi hen til check-in og derefter videre på diverse caféer. Nogle benyttede også ventetiden med den gode gamle julekalender, ”Krummernes jul”.

Efter en halvanden times flyvetur landede vi i Wien lufthavn, hvorefter vi blev hentet af bussen. Vi manglede dog Zlatan AKA Matilde Lundorf, som fløj fra Paris Lufthavn, og var en del forsinket.
Da vi efter en lang bustur endelig ankom til hotellet, var vi alle meget sultne og spændte på, hvad frokosten bød. Den var dog overraskende god, og vi var alle parate til en god omgang træning efter et ordentligt godt måltid. Træningen havde fokus på vores offensive del, så vi er klar til at banke Israel, Wales og Ungarn med en masse mål i de kommende kampe.

Et billede fra dagens træning på en rigtig god bane.
Et billede fra dagens træning på en rigtig god bane.

Efter endnu et godt aftenmåltid var vi klar til at se landskamp, Danmark mod Portugal. Under kampen fik vi besøg af 2 nye venner her på hotellet, som vi er utrolig taknemmelige for at have mødt. De kom med vand og juice til os utallige gange, og det kan man jo kun være glad for.

Vores nye bedstevenner fra hotellet.
Vores nye bedstevenner fra hotellet.

Efter 1. Halvleg af landskampen holdte vi et lille aftenmøde, hvor vi evaluerede dagen og talte om, hvordan ugen skulle forløbe. Da kampen var færdig, med et ærgerligt nederlag til Danmark, var vi alle meget trætte og klar til at komme i seng. Så nu vil vi slutte af med at sige godnat fra værelse 319, og tak fordi I læste med.

AUF WIEDERSEHEN!!

Her ser i værelse 319.
Her ser i værelse 319.