U17-DAGBOG: Sejr fejret med sang, shopping og pizza

0
838

U17-landsholdet har i den sidste uge været i Ungarn og spille EM-kvalifikationskampe. Undervejs har spillerne skrevet dagbog til FODBOLD FOR PIGER. Dette er den sidste dagbog og handler om torsdag, som både kampdag og sidste dag i Ungarn. Signe Holt Andersen, IK Skovbakken, & Freja Sunesen, Vildbjerg SF, skriver:

Vi vågnede i morges en time før normalt, da vi skulle spille allerede klokken 11.00. Banen, som vi spillede på de 2 forrige kampe, var uheldigvis blevet smadret af regnen. Det betød, at kampen blev rykket fra kl. 15.00 til kl. 11.00 og til en anden bane. Vi skulle spise ekstra meget i dag, da morgenmaden var det eneste måltid inden den vigtige kamp mod Ungarn.

Efter morgenmaden var vi på den sædvanlige gåtur, hvor der også blev lavet diverse strækøvelser, for at løsne op i vores tonede muskler. Derefter var det afgang til kamp. Alle var meget fokuserede på at afslutte denne turnering  på en god måde.

Kampen forløb som forventet med et tætpakket ungarsk forsvar. Vi fik heldigvis hul på bylden og scorede til 1-0, som også blev slutresultatet. Vi var mægtigt glade og stolte over at have vundet 1. pladsen i vores gruppe, og kan nu se frem til Eliteround til foråret.

U17 15102015 4869Der var højt humør og skønsang i verdensklasse på vej hjem mod hotellet. På hotellet ventede frokosten, og efter dette stod der ”surprise” på programmet. Dette viste sig at være en velfortjent shoppetur i et gigantisk sportscenter, som hedder Decathlon. Her blev der virkelig shoppet igennem – især hos Danny.

Han endte op med at have brugt 130000 ungarske forint, som svarer til lidt over 3000 danske kroner. Han købte blandt andet 5 jakker og et kæmpe fodboldmål (vi er spændte på, hvordan han har tænkt sig at få det fragtet med hjem i flyveren).

U17 15102015 4901Efter en kodyl shoppetur, var der endnu en surprise. Denne gang var det en tur på det lokale pizzeria. Resten af aftenen blev tilbragt på vores fabelagtige hotel, hvor vi ovenikøbet også fik is til dessert. Nogle brugte den resterende tid på at pakke, mens andre spillede partners eller så film på værelserne. Til sidst havde vi et møde, hvor vi evaluerede turen og uddelte diverse kåringer. Derefter hoppede vi på hovedet i seng, så vi kunne nå at få et par timers søvn inden afgang mod Danmark ved 3 tiden i nat.

Tak fordi I fulgte med!

Godnat fra værelse 338