Gratis temadag for målmænd på Københavns Idrætsefterskole (Kies)

0
934

Er du målmand og vil du gerne blive bedre, så skulle du tage og sætte et kryds i kalenderen den 12. marts. I hvert fald hvis du bor i Københavns-området. Københavns Idrætsefterskoler (Kies) inviterer til en temadag for målmand, og der lægges op til nogle timer, hvor der er fokus på individuelle detaljer.

“Kies har udviklet en særlig træning med fokus på udvikling af de individuelle færdigheder. Det bygger på de nyeste træningsprincipper og fokusområder for pigemålmænd. Det vil vi gerne vise og bidrage med,” fortæller Kies i invitationen.

Temadagen, som er gratis, foregår kl. 8.30-13.00. Den henvender sig til pigemålmænd fra årgang 2000, 2001 og 2002 og deres trænere. Instruktører er Jimmi Klitland, tidligere 3F målmandstræner i Brøndby og kies træner; Michael Skjold Hansen, tidligere divisionsmålmand, kiestræner og som driver Fodboldinspirator, hvor han bl.a. fungerer som målmandstræner, samt Katrine Abel, der er målmand på Brøndby 3F hold og på landsholdet.

Tilmelding på kontakt@kies.dk skriv målmandstrænerkursus, navn, klub, hold, mobil, trænernavn